miercuri, 23 septembrie 2020

Lucrari de consolidare (1)

Iubiti credinciosi, dupa cum bine stiti, Biserica ”Sfintii Imparati Constantin si Elena” din Balta Doamnei, a fost ctitorita acum 159 de ani, in anul 1861. Are o fundatie de caramida in pamant. Suntem contemporani si datori moral, totodata, fata de acest sfant lacas, lasat mostenire de inaintasii nostri, fata de aceasta Biserica, in care ne-am bucurat, ne-am rugat si ne-am inecat lacrimile in momentele vesele sau triste ale existentei fiecaruia dintre noi, ale celor din comunitatea parohiei noastre. Lucrarile de consolidare ale fundatiei si ale turlei, au început in primavara acestui an, cu bani stransi din bunavointa enoriasilor, dar si cu fonduri de la Consiliul Local si Primarie.
Pentru completarea fondurilor necesare continuarii si finalizarii lucrarilor, Parohia a deschis un cont in lei, pe care il pune la dispozitia oricarei persoane fizice sau juridice, care doreste sa doneze orice suma, atat de necesara pentru biserica noastra. Contul este deschis la Banca Comerciala Româna, titularul este "Parohia Balta Doamnei", IBAN RO51RNCB0069149055630001.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si cu efortul cat de mic al fiecaruia dintre noi, ne vom mai putea bucura cu totii, de rugaciuni si de sfintele slujbe in biserica din Parohia noastra!
Cu pretuire si nadejde in Dumnezeu,
Preot Silviu-Georgian Arsenie!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu